Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztom, a fehérjét félreteszem. A tojások sárgájával a többi hozzávalót kikeverem, végül hozzáadom a felvert tojásfehérjét. Előmelegített sütőben, tortaformában megsütöm, 3 lapra vágom.
A gyümölcsöket felfőzöm a cukorral és a vízzel, belekeverem a pudingport. Az alsó és a középső tortalapot megkenem velük.
2 dl tejszínben felolvasztom a csokoládét, hagyom kihűlni. A többi tejszínt habbá verem. Amikor már majdnem kemény, lassan hozzáadagolom a fehércsokis krémet, hogy egynemű hab legyen belőle. Rásimítom a gyümölcsös rétegekre, és bevonom vele a tortát. Tetszés szerint díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.