Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztom, a fehérjét félreteszem. A tojások sárgájával a többi hozzávalót kikeverem, végül hozzáadom a felvert tojásfehérjét. Előmelegített sütőben, tortaformában megsütöm, 3 lapra vágom.
A gyümölcsöket felfőzöm a cukorral és a vízzel, belekeverem a pudingport. Az alsó és a középső tortalapot megkenem velük.
2 dl tejszínben felolvasztom a csokoládét, hagyom kihűlni. A többi tejszínt habbá verem. Amikor már majdnem kemény, lassan hozzáadagolom a fehércsokis krémet, hogy egynemű hab legyen belőle. Rásimítom a gyümölcsös rétegekre, és bevonom vele a tortát. Tetszés szerint díszíthetjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.