Elkészítés: A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. A tojásokat egyenkét hozzáadjuk. A mogyorót a sütőporral elvegyítjük, és a tojásokhoz lassan hozzákeverjük. A tésztát egy kivajazott 26 cm-es tortaformàba öntjük (vagy kibéleljük zsírpapírral a formát), és előmelegített sütőben 180 fokon (légkeveréses sütőben 160 fokon) 30 percig sütjük.
A krémhez 16 db Ferrero Rocher golyót összetörünk villával. A tejszínt a habfixàloval keményre verjük, és az összeaprított golyókat belekeverjük. A tortárol nem távolítjuk el a kapcsos formát, viszont lehűtjük, és a tejszínhabos krémmel megkenjük. Hidegre tesszük. Ha lehűlt, levesszük a tortakarikát.
A díszítéshez megszórjuk aprított mogyoróval. A tejszínhabot fölverjük a vaníliás cukorral, majd nyomozsákba töltjük, és rózsákat nyomkodunk a tetejére. Elfelezzük a megmaradt Ferrero Rocher golyókat, és a habrózsákra tesszük. Olvasztott csokival is lehet még díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.