Elkészítés: A megtisztított fogast jól besózzuk, a belsejét halfűszerrel beszórjuk. 1 órát állni hagyjuk.
A halat egy vajjal vastagon kikent tűzálló edény közepére helyezzük, pirospaprikával megszórjuk. Két oldalára párolt rizst teszünk egyenletesen eligazítva. A rizsre mindkét oldalon párolt zöldborsót halmozunk, melynek a közepébe leforrázott, finomra vágott kaliforniai paprikát teszünk kis csomóban.
A fogast leöntjük 6-7 kanál tejföllel, és 30 percig sütőben sütjük.
Tálaláskor a tál két végére sós vízben főtt karfiolt rakunk, melyet vajban pirított morzsával megszórunk.
Jó szelet és jó étvágyat kívánva elfogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.