Elkészítés:
1.) A hozzávalókat a megadott sorrendben a kenyérsütőgépbe, és bedagasztjuk, majd a duplájára kelesztjük.
2.) A megkelt tésztát lisztezett deszkára tesszük, kettévágjuk, és 2 cipót formázunk a darabokból. Éles késsel keresztben bevágjuk, majd sütőzacskóba tesszük, óvatosan megvizezzük a tetejét, majd lezárjuk, és néhány helyen spéktűvel megszurkáljuk.
3.) Előmelegített sütőbe tesszük, és 190 fokon 45 perc alatt készre sütjük. A sütőzacskót óvatosan felvágjuk, kivesszük belőle a ropogós cipókat, és rácson hagyjuk kihűlni őket. Frissen, vajjal, felvágottal, sajttal és/vagy zöldségekkel fogyasztjuk. Napokig friss marad, és nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.