Elkészítés: Egy kör alakú edényben - jénaiban - felolvasztunk, karamellizálunk 20 dkg cukrot. Ha kész, körben belerakjuk a kimagozott almákat, rászórjuk a narancshéjat, a diót, a mazsolát, a csokit, meghintjük a kakaóporral, és előmelegített sütőbe toljuk 20 percre letakarva.
Közben elkészítjük a piskótát: 4 egész tojást habosra keverünk 16 dkg cukorral, hozzáadunk 2 kanál vizet, tovább keverjük, majd jöhet bele a sütőporral elkevert liszt.
20 perc után kivesszük az almát, ráöntjük a piskótát, és 30-35 percig tovább sütjük. Ha megsült, ráteszünk egy kerek tányért, és óvatosan kiborítjuk rá a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.