Elkészítés: A 7 tojásból és a hozzávalókból a szokásos módon piskótát készítünk - azzal a különbséggel, hogy mákot is teszünk bele. (A mákot nem kell ledarálni!) Ezt követően mézes lapokat sütünk: ehhez a lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a porcukrot, majd a többi hozzávalót. A kapott tésztát 2 részre osztjuk, liszezett táblán kinyújtjuk. Tepsi hátulján sütjük meg.
A krémhez a pudingport a tejjel simára keverjük, majd közepes lángon felfőzzük. Hűlni hagyjuk. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral simára kavarjuk. Majd mikor a puding kihűlt, a margarinos krémmel elkeverjük.
A tésztát a következőképpen állítjuk össze: az első mézes lapra kerül a krém fele, erre jön a mákos piskóta, majd a krém másik fele, majd a második mézes lap. A süti tetejére csokimáz kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.