Elkészítés: Mossuk meg a gombát és a spenótot. Pucoljuk meg és vágjuk apró kockákra a hagymát. Süssük meg vajban a rókagombával, de ne hagyjuk hogy megbarnuljon. Szórjuk rá a lisztet. Keverjük meg. Adjuk hozzá a tejszínhabot és a portói bort. Főzzük néhány percig. Keverjük hozzá a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a spenótot, mielőtt felszolgáljuk. Távolítsuk el a pisztráng bőrét. Öntsük a spenótos gombás szószt előmelegített tányérokra. Helyezzünk mindegyikre egy-egy halszeletet. Díszítsük finomra vágott lilahagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.