Elkészítés: A puha margarint a cukorral és a tojásokkal fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a kisebb darabokra vagdalt vegyes aszalt gyümölcsöt a magvakkal, a fahéjat, a szegfűszeget, a reszelt citromhéjat és annyi tejet, hogy könnyen keverhető tésztát kapjunk.
Ezután sütőpapírral bélelt hosszúkás formába öntjük, elsimítjuk, és 180 fokos sütőben kb. 40-45 perc alatt megsütjük. Ha elkészült, kiborítjuk a formából, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és rácsra téve kihűtjük.
Tálaláskor megszórjuk vaníliás porcukorral, és éles késsel ujjnyi vastag szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.