Elkészítés: A hozzávalókat kenyérsütőgépbe teszem, és 1,5 órás keverő-kelesztő programra állítom.
A kész tésztát lisztezett asztalra borítom, majd átgyúrom, és egy hurkát formázok belőle. A hurkát egyforma korongokra vágom, majd a korongokat kisodrom 1 cm vastagságúra. Nem kell vastagabb, mert sütés közben még növekszik.
Egy tepsibe sütőpapírt teszek, és erre teszem egymás mellé a kisodort grissini pálcákat. Mindegyiket lekenem tojásfehérjével és meghintem tetszés szerint mákkal, szezámmaggal vagy napraforgómaggal, de maradhat sima is, mert elég íz van a tésztában.
Előmelegített 230 C fokos sütőben 13 perc alatt elkészül. Mártogatóssal még finomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.