Elkészítés: Forró olajban megpirítom a zöldségeket, majd benne a vöröshagymát és a fokhagymát is. Megszórom liszttel, a zöldséggel elkeverem, majd meghintem pirospaprikával, felengedem kb. 1,2 l vízzel. Azonnal sózom, hogy a letapadt liszt feloldódjon, majd a többi belevalót is hozzáadom, a forrástól takarékon főzöm.
Közben a tejfölt kikeverem kevés forró levessel, hozzáadom, valamint egy kis maréknyi apró száraztésztát is dobok a levesbe.
A füstölt kolbászt teflon serpenyőben pár csepp olajon vagy mikróban kicsit átsütöm, a leveshez adom, együtt készre főzöm, és a végén pár csepp ecettel is ízesítem.
Tálalásnál friss zöldfűszerrel meghintem!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.