Elkészítés: A tésztához valókat összekeverjük: először kicsit megolvasztjuk a vajat, beleütjük a 4 tojást, beletesszük a vaníliás cukrot, a cukrot, és ezt simára keverjük. Majd hozzáadjuk a többi hozzávalót (liszt, szódabikarbóna, fűszerek, almaszósz). Kézi robotgéppel egynemű tésztává keverjük, majd beletesszük a darabokra vágott mézeskalácsszíveket.
Az így kapott tésztát 26 cm-es, kivajazott, lisztezett tortaformába öntjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig (kb. 50 perc) készre sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd a tetejét megkenjük forró sárgabaracklekvárral. Ha kihűlt a tetejét megkenjük forró gőz fölött olvasztott étcsokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.