Elkészítés: A rákokat befűszerezem a fajita fűszerkeverékkel, és kicsit állni hagyom. Addig a salátát csíkokra, a paradicsomot gerezdekre vágom, az uborkát félbevágom, majd kanállal kivágom a magját és keresztben felszeletelem. A hagymát megpucolom és felkarikazom.
Az előkészített zöldségeket tányérba halmozom, meglocsolom olívaolajjal és balzsamecettel. Reszelt sajtot szórok a tetejére.
A vajat felolvasztom, majd rádobom a rákokat, kicsit pirítok rajta, meglocsolom a csípős szósszal. Még fordítok rajtuk, végül a salátára teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.