Elkészítés: A rákokat befűszerezem a fajita fűszerkeverékkel, és kicsit állni hagyom. Addig a salátát csíkokra, a paradicsomot gerezdekre vágom, az uborkát félbevágom, majd kanállal kivágom a magját és keresztben felszeletelem. A hagymát megpucolom és felkarikazom.
Az előkészített zöldségeket tányérba halmozom, meglocsolom olívaolajjal és balzsamecettel. Reszelt sajtot szórok a tetejére.
A vajat felolvasztom, majd rádobom a rákokat, kicsit pirítok rajta, meglocsolom a csípős szósszal. Még fordítok rajtuk, végül a salátára teszem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.