A krumplit alaposan megsikáljuk, és sós vízben héjastól 15-20 perc alatt megfőzzük. Amikor kihűlt, cikkekre vágjuk, és egy sütőpapírral bélelt gáztepsibe tesszük.
Az olajjal kikeverjük a fűszerkeveréket és a sót, majd megkenjük vele a krumplit. Nagyon forró sütőben - akinek van grill funkciója, azon - pirosra, ropogósra sütjük.
Ha sós a fűszerkeverék, akkor nem kell bele só.
Mi szinte mindig készítünk hozzá valamilyen tejfölös mártogatóst. Grillezett ételekhez, frissen sültekhez sok salátával kiváló köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.