A két csülökhöz a nagyjából 5 liter vízzel készült páclevet felforraljuk, majd visszahűtjük.
Beletesszük a páclébe a két egész csülköt, majd egy éjszakára betesszük a hűtőbe.
A hűtőből kivéve lecsepegtetjük, szárazra töröljük a csülköket, a páclevet kiöntjük, a húsokat visszatesszük. A lábast fedő nélkül betesszük a 320-350 fokra felfűtött kemencébe, annyi időre, hogy a bőre kipattogjon. Ez nagyjából 10-15 perc.
Ezt követően kivesszük a kemencéből, ráhelyezzük a fedőt, és megvárjuk, míg a kemence visszahűl 220-250 fokra.
Ekkor visszatesszük a lábast lefedve a kemencébe másfél, két órára.
Hagymás tört burgonyával, vagy steak burgonyával és párolt savanyú káposztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.