A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk, a céklát meghámozzuk, majd kockára vágjuk. A hagymákat és a gombát felszeleteljük, a csülköt daraboljuk.
Egy tepsit kizsírozunk, majd beletesszük a krumpli és a hagymát. Erre fektetjük a csülökdarabokat. Bekenjük zsírral, sózzuk, borsozzuk, majd mellétesszük a céklát is.
Letakarjuk alufóliával, majd 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük.
15 perc elteltével meglocsoljuk a hús levél. Újabb 15 perc után levesszük a fóliát, hozzáadjuk a gombát és ismét meglocsoljuk.
Hagyjuk még körül-belül 10-15 percig sülni, majd elzárjuk a tűzhelyet, a húst ismét betakarjukfóliával és hagyjuk 15 percig pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.