Elkészítés: Elővarázsoljuk kedvenc levesfőző fazekunkat, beleszórjuk a felkockázott szalonnát, kiolvasztjuk, majd a hagymával együtt üvegesre sütjük. Felöntjük kedvenc sörünkkel, hozzáadunk még ugyanannyi vizet, belehintjük az ételízesítőt, és felforraljuk. Köménnyel és majoránnával ízesítjük, majd lassú tűzön fél óra alatt készre főzzük. Sózzuk, borsozzuk.
Kedvenc serpenyőnkben felolvasztunk 5 dkg vajat, kenyerünket felcsíkozzuk, és a vajban ropogósra sütjük.
Levesestányérokba porciózzuk, meghintjük a finomra vágott fűszernövényekkel, rámerítjük a forró levest, és 1-1 evőkanál tejfölt csapunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.