Előkészítés: A garnélákat hagyjuk kiengedni. A fokhagymát, a hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A zöldpaprikát megmossuk, magjait, ereit kivágjuk, a paprikát vékonyan felkarikázzuk. Vizet forralunk a nudlifőzéshez.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paprikát, ezt is megpirítjuk. Belekeverjük a garnélákat, és 3-4 percig főzzük. A garnélákra öntjük a tejszínt, felforraljuk, és az ételsűrítővel elkeverjük. Citromlével, sóval, borssal ízesítjük. A nudlit vagy gnocchit a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, és a garnélás szósszal kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 838 kcal
Ha nem kapunk gnocchit, bármilyen tésztafajtával is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.