Elkészítés: Az aszalt gyümölcsöket összevagdaljuk, leöntjük a rummal, és 1 órát állni hagyjuk.
A mézet összekeverjük a cukorral, egy csipet sóval, a vajjal, és kézi robotgéppel alaposan összedolgozzuk. Hozzáadjuk a tojásokat, és még 2 percig tovább keverjük. Beleszórjuk a citromhéjat, a fűszerkeveréket, a csokiforgácsot, és hozzáöntjük a tejet is. A sütőport elvegyítjük a liszttel és a pudingporral, és a tésztába dolgozzuk. Végül a mogyorót és az aszalt gyümölcsöket is beleforgatjuk.
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A tésztát két egyforma adagra osztjuk. Kivajazunk két csillagalakú (kb. 20 cm átmérőjű) tortaformát, és beletöltjük a tésztát, és a sütőben kb. 60 percig sütjük. A formában hagyjuk kb. 15 percig pihenni, majd rácsra borítjuk, és teljesen kihűtjük.
A mázhoz simára keverjük a porcukrot annyi vízzel (vagy citromlével), hogy nagyon sűrű, nehezen folyó masszát kapjunk. A csillagok tetejére kenjük. Mandulaszemekkel, pisztáciával, aszalt gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.