Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, illetve hagyjuk kiengedni. A répát felszeleteljük, a kelkáposztát kisebb darabokra vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük, a zellert felkarikázzuk, a babot, kisebb darabokra vágjuk. A fokhagymát összetörjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat az olajjal, megpirítjuk benne a babot, és egymás után hozzáadjuk a répát, a kelt, a brokkolit és a zellert. Végül belekeverjük a fokhagymát is. Ráöntjük a bort, a zöldséglevest, beledobjuk a halászlékockát, a kakukkfűágat, és kb. 25 percig főzzük. Közben vizet forralunk a tésztafőzéshez. A halat falatnyi kockákra vágjuk, és megcsepegtetjük citromlével. A tésztát nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A levesbe keverjük a paradicsomot, a halat, és a rákot, és kb. 5 percig együtt rotyogtatjuk. Végül a tésztát is belekeverjük, és tálaljuk. Meleg bagettet kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 1910 kJ/456 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.