Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, illetve hagyjuk kiengedni. A répát felszeleteljük, a kelkáposztát kisebb darabokra vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük, a zellert felkarikázzuk, a babot, kisebb darabokra vágjuk. A fokhagymát összetörjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat az olajjal, megpirítjuk benne a babot, és egymás után hozzáadjuk a répát, a kelt, a brokkolit és a zellert. Végül belekeverjük a fokhagymát is. Ráöntjük a bort, a zöldséglevest, beledobjuk a halászlékockát, a kakukkfűágat, és kb. 25 percig főzzük. Közben vizet forralunk a tésztafőzéshez. A halat falatnyi kockákra vágjuk, és megcsepegtetjük citromlével. A tésztát nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A levesbe keverjük a paradicsomot, a halat, és a rákot, és kb. 5 percig együtt rotyogtatjuk. Végül a tésztát is belekeverjük, és tálaljuk. Meleg bagettet kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 1910 kJ/456 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.