Elkészítés: A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojást, a porcukrot és annyi tejfölt, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Hűtőben 1 órát pihentetjük, majd négy részre osztjuk, és lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk.
A gesztenyemasszát a rummal elkeverjük. A diós töltelékhez a cukorral felforralt tejbe szórjuk a diót, a mazsolát, a citromhéjat, összekeverjük, és lehúzzuk a tűzről.
Az első réteg tésztát vajazott tepsibe terítjük, megkenjük a melegített mézzel, a gesztenyetöltelékkel. Következik az újabb tésztaréteg, majd a méz, a reszelt marcipán, a diótöltelék, újabb tészta, majd gesztenyemassza, végül a negyedik tésztalap. 180 fokos sütőben 40-45 percig sütjük, majd kihűtjük.
A tetejét megkenjük olvasztott étcsokival, és 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.