Elkészítés: Végy 40 dkg főtt, összetört gesztenyét (vagy natúr gesztenyemasszát), tedd egy nagy tálba. Tegyél mellé 7,5 dkg puha vajat, 1 evőkanál rumaromát vagy rumot, 1/2 teáskanál sütőport, kb. 12 dkg porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, és az egészet jó alaposan dolgozd össze. Végül keverj bele 5 dkg lisztet (az enyém teljes kiőrlésű tönköly volt, de fehér liszttel is működik), majd 2 marék étcsokicsipszet vagy feldarabolt csokoládét. Két evőkanál segítségével készíts belőle galuskákat, és tedd egy sütőpapírral kibélelt tepsire.
180 fokon süsd 20-30 percig. Nagyon finom, igazi illatos, meleg karácsonyi sütemény!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.