Elkészítés: A tészta alapanyagjait összedolgozzuk, majd kétfelé osztjuk.
A krémmel ugyanígy járunk el.
2 zsírpapír között kinyújtjuk a tésztát, majd lehúzzuk a papírt a tetejéről. Megkenjük a krém felével, és feltekerjük az alatta lévő zsírpapír segítségével. Majd ugyanezt a műveletet elvégezzük a tészta másik felével.
A tetejére vízgőz felett megolvasztjuk az apróra tördelt csokoládét, 1 evőkanál olajat adunk hozzá. Majd ráöntjük a süteményünk tetejére.
Csinálhatunk bele hullámokat villával, mikor a csokoládé se nem kemény, se nem folyékony. Majd a hűtőbe tesszük éjszakára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.