Előkészítés: A gesztenyepürét burgonyanyomón áttörjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral.
Elkészítés: A vajat habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat. Folyamatos keveréssel a cukrot és a vaníliás cukrot is beledolgozzuk. Végül a gesztenyepürét, a liszttel elkevert sütőport és a rumot is hozzáadjuk, összedolgozzuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A masszát nagyobb csillagcsőrrel ellátott nyomózsákba tesszük, a sütőpapírra egymástól kb. 1 cm-es közökkel levél alakú formákat nyomunk. Betesszük a sütőbe, és kb. 12 perc alatt megsütjük. Amikor kihűlt, leszedjük a papírról. A csokoládét kis darabokra tördeljük, és a csomagon olvasható utasítás szerint vízfürdőben felolvasztjuk. A gesztenyés levélkék egyik csücskét megmártjuk a meleg csokoládéban, rácsra tesszük, amíg megszárad, majd ha teljesen kihűlt, süteményes dobozban hetekig tárolhatjuk, mert friss marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.