Elkészítés: Hagyományos piskótát készítünk, majd kihülés után kettévágjuk.
A krémhez a gesztenyét kiolvasztjuk, hozzáadjuk a többi alapanyagot, és kemény habbá verjük.
A piskóta alsó részét megkenjük a krém 1/3 részével. Rumos tejben megforgatjuk a babapiskótákat, és a krémre rakosgatjuk, erre jön a krém második harmada. Beborítjuk a torta másik felével, rákenjük a maradék krémet, az oldalát is bekenjük vele.
Papírból vágunk ki karácsonyi mintát, rátesszük óvatosan a tortára, és megszórjuk kakaóporral vagy csokiforgáccsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.