A gluténmentes amerikai palacsinta tésztájához az olvasztott margarint lazán összekeverjük a tojásokkal, majd a joghurttal. Hozzáadjuk a cukrokat, a lisztet, a tejet és egy kézi habverővel csomómentesre keverjük.
Felmelegített palacsintasütőre egy adag palacsintatésztát mérünk, hogy kb. 8 cm átmérőjű kört kapjunk. A palacsintát meleg, de nem túl forró sütőben süssük.
Amikor megjelennek apró buborékok a palacsinta felszínén, akkor megfordítjuk és aranybarnára sütjük a másik felét is.
Juharsziruppal, lekvárral, nutellával, vagy akár friss gyümölcsökkel is tálalhatjuk.
Tipp: Még több gluténmentes receptet találsz Kohári Éva oldalán, a Gluténmentes Íz-liken.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.