Elkészítés: 1. Egy nagyobb tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport és a porcukrot. Egy másik edényben keverjük el a tojássárgákat a tejjel, majd adjuk hozzá a lisztet, és az egészet keverjük simára.
2. Robotgép segítségével verjük kemény habbá a tojásfehérjéket.
3. Adjuk a tésztához az olvasztott margarint, a vaníliás cukrot, majd óvatosan dolgozzuk bele a kemény habbá vert tojásfehérjéket is.
4. A felmelegített gofrisütőt kenjük ki vékonyan olvasztott margarinnal, majd süssük meg a gofrikat. A kész gofrikat még melegen, 1-1 gombóc csokoládéfagyival kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.