Elkészítés: A tojásokat megfőzzük. A gombát felszeleteljük, és az olajon megpárolt hagymára öntjük. Összekeverjük, és amikor jó forró, rászórjuk a pirospaprikát. Ismét jól megkeverjük, és egy pici vizet öntünk alá. Megsózzuk, megszórjuk borssal, majorannával és a petrezselyemmel. Fedő alatt néha megkeverve főzzük. Ha nem elég szaftos, vizet lehet még hozzáönteni. Mikor a gomba megpuhult, belerakjuk a karikára vágott virsliket, megkeverjük, és fedő alatt kb. 5 percig főzzük. Végül belekeverjük a karikára szelt főtt tojásokat, és még egyet rottyantunk rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.