Elkészítés: A hámozott, vastagabb szeletekre vágott nyers krumplit egy kivajazott tepsibe teszem. A 3 kanál olajba belekeverem a pirospaprikát, a köményt, kevés borsot és megsózom. Ezzel a keverékkel leöntöm a krumplit, és jól összeforgatom a tepsiben, hogy a szeleteket befedje. Rákarikázok 1 fej hagymát, és rászóróm a felaprított fokhagymát is.
A megtisztított gombafejeket tönkjükkel együtt kalappal felfelé beleállítom a krumpli közé, mindegyik tetejére borsónyi vajat teszek, megsózom, és meghintem provance-i fűszerkeverékkel.
Alufóliával letakarva 180 fokos sütőben (légkeveréses) 40 percig sütöm. Majd kiveszem, a fóliát leveszem róla, ráöntök egy kis pohár tejfölt, rászórom a reszelt sajtot, és visszateszem a sütőbe, de már fólia nélkül. Tovább sütöm még kb. 15 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.