Elkészítés: Egy serpenyőben a karikára vágott póréhagymát kevés olajon megpirítom, hozzáadom a feldarabolt gombát, sózom, borsozom, fűszerezem, és belekeverem a paradicsomkonzervet. Közepes lángon addig pirítom, amíg a gomba leve elpárolog.
A karajszeleteket kiterítem, megsózom, és mindegyik közepére teszek a töltelékből. Reszelt sajtot is teszek rá, majd összetekerem, hústűvel megfogom, és 1-1 szelet baconbe tekerem.
A sütőt előmelegítem 210 C fokra. Egy sütőzacskóba teszem az elkészült húsokat (nem kell hozzáadni semmi mást), lezárom a zacskót szorosan, megszurkálom pár helyen, és betolom a meleg sütőbe, 1 órát sütöm, ennyi idő alatt el is készül.
A brokkolis krumplipüréhez a krumplit megpucolom és felkockázom, a brokkolit is rózsáira szedem, majd sós vízben megfőzöm. Amikor puhák, leszűröm, krumplitörővel áttöröm, olívaolajat adok hozzá (vaj helyett), sózom, és forralt tejjel felöntöm.
A megsült húst kiveszem, felkarikázom, brokkolis krumplipürével és forrázott, tejfölös-fokhagymás-kapros uborkasalátával tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.