Elkészítés: Egy serpenyőben a karikára vágott póréhagymát kevés olajon megpirítom, hozzáadom a feldarabolt gombát, sózom, borsozom, fűszerezem, és belekeverem a paradicsomkonzervet. Közepes lángon addig pirítom, amíg a gomba leve elpárolog.
A karajszeleteket kiterítem, megsózom, és mindegyik közepére teszek a töltelékből. Reszelt sajtot is teszek rá, majd összetekerem, hústűvel megfogom, és 1-1 szelet baconbe tekerem.
A sütőt előmelegítem 210 C fokra. Egy sütőzacskóba teszem az elkészült húsokat (nem kell hozzáadni semmi mást), lezárom a zacskót szorosan, megszurkálom pár helyen, és betolom a meleg sütőbe, 1 órát sütöm, ennyi idő alatt el is készül.
A brokkolis krumplipüréhez a krumplit megpucolom és felkockázom, a brokkolit is rózsáira szedem, majd sós vízben megfőzöm. Amikor puhák, leszűröm, krumplitörővel áttöröm, olívaolajat adok hozzá (vaj helyett), sózom, és forralt tejjel felöntöm.
A megsült húst kiveszem, felkarikázom, brokkolis krumplipürével és forrázott, tejfölös-fokhagymás-kapros uborkasalátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.