Elkészítés: Egy bulis éjszakát követő búsborongós napon, félkómában ásítozva bekóvályog a konyhába, és ez már csak estebéd lesz döntéssel szép komótosan (másképp nem is menne), nekilát. Mire mindent előkészít, lefárad, megállapítja, hogy izomlázban is szenved. Egy hangulatosan vidor színű (jó neki!) nagyobbacska lábasban fedő alatt, együtt megpárol a répát és a zellert az olajon, levesz, bele a zsír, a kömény, a fokhagyma, kevergetve megfuttat, és felvidámodik az illatától.
Meghint a liszttel, átkever, apránként, keverve felönt jó fél liter hideg vízzel. Bele a fűszerek, a paprika, paradicsom, vöröshagyma, a gomba levestől, felforral, 20 perc takarékon, időnként kever rajta egyet, közben megkínálja magát egy kávéval.
Ha letelt a pihi, ellenőriz a gombát, a megfőtt hagymát kivehet, ha nem kedvel. Bele a kelbimbó, a krumpli, a zöldségzöld, felenged vízzel, felforral, láng vissza, takarékon puhulásig, félidőben bele a kolbász.
Ha minden megfőtt, ellenőriz az állagát, püréhajlamú krumpli galádul sűrítheti. Ez esetben eldönti, hogy leves legyen vagy főzelék, az előbbinél maradva még vízzel sűrű levesnyi állagot varázsol. Összekever, meóz, utánízesít, és felszeleteli hozzá a kenyeret vagy előkészíti a tálnyi pogácsát az illatokra most ébredező előtámolygóknak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.