Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk. A gombát elkészítjük pörköltnek. A zsemlét, 2 tojást, sót, ételízesítőt, borsot, májkrémet összedolgozzuk.
A tepsit kizsírozzuk vagy olajozzuk. Belerakjuk a húsokat, a szeletkre halmozzuk a tölteléket, rá a gombát.
A tejfölt 20 dkg reszelt trappista sajttal kikeverjük, a tetejére öntjük. Kb. fél órát sütjük alufólia alatt, utána levesszük a fóliát, tovább sütjük szép pirosra.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.