Elkészítés: A gombákat megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A zöldhagymát megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk.
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk. Kibélelünk sütőpapírral egy 26 cm átmérőjű peremes tűzálló tálat, és belefektetjük a tésztát, villával több helyen megszurkáljuk. A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük.
A tejet a tojással elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a majoránnát. A gombát, a hagymát, a borsót a tésztára szórjuk, ráöntjük a tojásos tejet, megszórjuk a sajttal, a szalonnával, és a sütőben 35-40 percig sütjük. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.