Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, rátesszük a vékony csíkokra vágott gombát, majd zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott sonkát és a zöldborsót. Megszórjuk liszttel, felengedjük a forró tejjel és
tejszínnel. Sót, borsot és curryt adunk hozzá, majd a tojássárgáját és a reszelt sajt felét.
A ragut ráhalmozzuk a tűzálló tálban elősütött, gyengén sózott hússzeletekre. A tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, és sütőben szép pirosra sütjük.
A sajtos zellergombóchoz lereszeljük a sajtot és a zellert. A vajat szitán átnyomjuk, majd a többi anyagból a fűszerekkel és a vágott petrezselyemmel lágy tésztát gyúrunk. Kanállal forrásban lévő, sós vízbe szaggatjuk, és 10 percig főzzük.
Majonézes franciasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.