Elkészítés: A tésztát sós vízben megfőzőm.
A gombát nagyobb, a szárzellert és a kínai kelt apróra darabolom.
Olívaolajat hevítek egy közepes serpenyőben, beleteszem a gombát, pár percig párolom, majd a felaprított zöldséget is beleteszem. Sózom, borsozom, hozzáadom a zúzott fokhagymát, és felöntöm kb. 1 dl vízzel. Amikor a leve elfőtt, hozzáadom a margarint és lepirítom.
Összeforgatom és összemelegítem a leszűrt tésztával, aprított petrezselyemzölddel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.