Egy serpenyőben, olajon, megdinszteljük az aprított fokhagymát, az újhagyma fehér részét és a szeletelt gombát.
Felvágjuk a többi zöldséget is, a sajtot lereszeljük.
A kifőtt tésztát leszűrjük, és beleöntjük a serpenyőbe, összeforgatjuk.
Tányérra szedünk egy adagot, megszórjuk borssal, oregánóval, őrölt fekete borssal, meglocsolom csiliszósszal és salátaszósszal. Rászórjuk az újhagyma zöldjét, a hegyes zöldpaprikát, a kígyóuborkát, a paradicsomot. Teszünk rá olívabogyót, diót, és végül szórunk rá parmezánt.
Megjegyzés
Egy finom, olasz tészta, mely nem csak melegen jó, de fogyasztható hidegen is, salátaként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.