Elkészítés: A burgonyát sós vízben megfőzzük, karikákra vagy kockákra szeleteljük. A szalámit a szokásosnál vastagabbra szeljük, falatnyi darabokra aprítjuk. A lilahagymát és az olajbogyót felkarikázzuk. A feta felét apró kockákra vágjuk.
Egy edénybe kevés vizet öntünk, beleszórjuk a Knorr Rafinériát, elkeverjük, felengedjük a tejszínnel, kevergetve felforraljuk. Kicsit besűrítjük, a maradék fetát belekeverjük.
Tálba tesszük a burgonyát a többi hozzávalóval, elkeverjük, végül a Knorr Rafinériás öntetet forgatjuk hozzá. Pár órát hagyjuk összeérni az ízeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.