Elkészítése: A szétmorzsolt élesztőt oldjuk fel egy kevés langyos tejben. A lisztet szitáljuk egy tálba, a közepébe nyomjunk egy kis mélyedést. Ebbe öntsük az élesztős tejet, majd keverjünk bele egy kevés cukrot és lisztet, aztán pihentessük letakarva 20 percig meleg helyen. A maradék tejet, sót, puha zsiradékot és a tojásokat adjuk hozzá a felfutott élesztőhöz, majd gyúrjunk belőle sima tésztát. Formázzunk a tésztából 8 gombócot, és kelesszük újabb 1/2 órát. Főzzünk fel 1/4 liter vizet kevés sóval és olajjal, majd ültessük bele a gombócokat. A fedőt tekerjük be egy nedves konyharuhával, és zárjuk le vele légmentesen a lábast. Kis lángon kb. 40 percig gőzöljük a gombócokat. A spárgát mossuk meg, az alsó harmadát hámozzuk meg, a végeket vágjuk le. A paprikát magozzuk ki és mossuk meg. A zöldségeket vágjuk nagyobb kockákra. Hámozzunk meg 3 narancsot vastagon úgy, hogy a fehér héját teljesen távolítsuk el. Egy éles késsel vágjuk ki a narancs húsát. A maradék narancsot mossuk meg, a héját vékonyan reszeljük le, a levét facsarjuk ki. A fokhagymát hámozzuk meg, majd préseljük a narancslébe. A gyömbért aprítsuk fel, és adjuk 1 evőkanál gyömbérsziruppal együtt a narancshoz. Ezek után öntsük bele az ecetet, a szójaszószt, a sherryt és a chiliszószt, majd az egészet főzzük fel. A fővő lében a spárgát és a paprikát 5 percig pároljuk. Sóval, borssal és cukorral ízesítsük. A keményítőt keverjük simára egy kevés hideg vízzel, majd adjuk a szószhoz. Forgassuk bele a narancshúst, és a kompótot szórjuk meg a lecsipkedett korianderlevelekkel. A gőzgombócokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.