Elkészítés: A tésztához 8 tojássárgáját 16 dkg cukorral habosra keverünk. Hozzáadunk 10 dkg darált diót, 10 dkg lisztet, pici sütőport és a tojások felvert habját. Kivajazott tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez az egész tojásokat a cukorral gőz felett habbá verjük, 1 csomag vaníliás cukrot és a 30 dkg margarint kikeverjük, és a kihűlt krémhez adjuk.
A grillázshoz a cukrot palacsintasütőben megpirítjuk, utána a diót sodrófával összetörjük, a cukorhoz adjuk. A felét a kihűlt krémhez adjuk.
A tésztát középen vágjuk el úgy, hogy nem teljesen, hogy tudjuk felcsavarni. Először megkenjük krémmel, felcsavarjuk, kívülről is megkenjük a krémmel, és a maradék grillázzsal megszórjuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.