Elkészítés: A tésztához 8 tojássárgáját 16 dkg cukorral habosra keverünk. Hozzáadunk 10 dkg darált diót, 10 dkg lisztet, pici sütőport és a tojások felvert habját. Kivajazott tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez az egész tojásokat a cukorral gőz felett habbá verjük, 1 csomag vaníliás cukrot és a 30 dkg margarint kikeverjük, és a kihűlt krémhez adjuk.
A grillázshoz a cukrot palacsintasütőben megpirítjuk, utána a diót sodrófával összetörjük, a cukorhoz adjuk. A felét a kihűlt krémhez adjuk.
A tésztát középen vágjuk el úgy, hogy nem teljesen, hogy tudjuk felcsavarni. Először megkenjük krémmel, felcsavarjuk, kívülről is megkenjük a krémmel, és a maradék grillázzsal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.