Elkészítés: A csirkemellfiléket megmossuk, leszárítjuk. A natúr joghurtot sóval, borssal, az aprított rozmaringgal, zsályával, fokhagymával, az olajjal összekeverjük, belefektetjük a csirkemelleket, és lefóliázva 1 éjszakára hűtőbe tesszük pácolódni.
A színes kaliforniai paprikákat megmossuk, leszárítjuk, és éles késsel nagyobb darabokra, háromszögekre vágjuk, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel, az olívaolajjal összeforgatjuk.
A pácolt húsról kézzel lehúzzuk a felesleges pácot, és forró grillen kb. 10-15 perc alatt pirosra sütjük. Közben a paprikadarabokat is a grillre tesszük, és kb. 8-10 perc alatt megsütjük.
Ha elkészültek a zöldségek, tányérra szedjük, megcsepegtetjük ízlés szerint fehérborecettel, és a csirkemellel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.