Elkészítés: A csirkemellfiléket megmossuk, leszárítjuk. A natúr joghurtot sóval, borssal, az aprított rozmaringgal, zsályával, fokhagymával, az olajjal összekeverjük, belefektetjük a csirkemelleket, és lefóliázva 1 éjszakára hűtőbe tesszük pácolódni.
A színes kaliforniai paprikákat megmossuk, leszárítjuk, és éles késsel nagyobb darabokra, háromszögekre vágjuk, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel, az olívaolajjal összeforgatjuk.
A pácolt húsról kézzel lehúzzuk a felesleges pácot, és forró grillen kb. 10-15 perc alatt pirosra sütjük. Közben a paprikadarabokat is a grillre tesszük, és kb. 8-10 perc alatt megsütjük.
Ha elkészültek a zöldségek, tányérra szedjük, megcsepegtetjük ízlés szerint fehérborecettel, és a csirkemellel kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.