Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 4 egyenlő részre osztjuk. Kinyújtjuk az egyik lapot, tepsibe fektetjük, megkenjük lekvárral, megszórjuk cukros dióval, majd rátesszük a másik kinyújtott lapot, megsütjük. Ugyanezt megismételjük a másik 2 tésztagombóccal.
A krémhez a tejből, a cukorból és a búzadarából tejbegrízt főzünk, majd amikor kihűlt, hozzákeverjük a vajat.
Az egyik diós lapra rákenjük a krémet, rátesszük a másik diós lapot, a tetejét pedig csokimázzal vonjuk be. 1 éjszakát pihentetjük tálalás előtt, hogy a lapok megpuhuljanak.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.