Elkészítés: A grapefrútokat és a citromokat kifilézzük, a gyömbért megtakarítjuk és felvágjuk apróra. Vastag falú inox lábosba tesszük, ráöntünk 2 jó pohár vizet, és nagyon lassú tűzön, néha megkevergetve főzzük úgy 1 órán keresztül... Akkor beleöntünk 1 kg cukrot, és tovább főzzük, most már gyakrabban kevergetve. A lekvár szép lassan kezd besűrűsödni és megkaramellizálódni.
Akkor kihűtjük, belszórunk 1 csomag zseléfixet (1:1), újra felforraljuk, 5 percig még főzzük, folyamatosan kevergetve.
Száraz, tiszta üvegekbe öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.