Elkészítés: A tésztát kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, 1 evőkanál olajjal összekeverjük, melegen tartjuk. A szalonnát és a hagymát apróra vágjuk. A maradék olajon pár percig pirítjuk. (Akkor jó, ha a hagyma aranysárga, a szalonna zsírjára sült.) A pirospaprikával behintjük, és azonnal pár evőkanál vízzel lelocsoljuk, nehogy megégjen.
Megsózzuk, borsózzuk, és a lecsöpögtetett, apróra vágott uborkát és gyöngyhagymát hozzáadjuk, és pár percig főzzük. A lisztet a tejfellel simára keverjük, és az ízes levet ezzel sűrítjük, majd a tésztát is beleforgatjuk, átforrósítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.