A húst megmossuk, szárazra töröljük, és vastagabb szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd aranyszínűre sütjük a felforrósított olívaolajon. Ezután kiszedjük, és félretesszük. A visszamaradt olajon kis lángon ropogósra sütjük a felkockázott bagettet.
Az öntethez simára keverjük az olívaolajat, a Worcestershire-szószt, a majonézt és a citromlét. Ezután hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát és a parmezánt.
A salátát megmossuk, lecsepegtjük le, és falatnyi darabokra tépkedjük. Összeforgatjuk az öntettel, majd a tányérokba szedjük. A felszeletelt húst és a ropogós kenyérkockákat elrendezzük a salátaadagokon. Végül az egészet parmezánforgácsokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.