Felszeleteljük, majd fűszerezzük a csirkét ízlés szerint (sóval, borssal, akár ételízesítővel), majd hagyjuk állni egy kicsit, hogy összeérjenek az ízek.
A serpenyőben forró olajon megpirítjuk a csirkeszeletek mindkét oldalát, majd kis vizet öntünk hozzá. Akkor tökéletes, ha már könnyen bele tudjuk szúrni a villát.
Közben elkészítjük a habarást is, azaz a lisztet kikeverjük a kefirrel, és hozzáadjuk a borsot, a petrezselymet. Az egészet a húsra borítjuk, majd kevergetés mellett összeforraljuk.
Köretként sültkrumplit tálalhatunk hozzá.
Megjegyzés
Ajánlom másoknak, mert hamar elkészül, nem terheli meg a gyomrot és kevés kalória van benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.