Elkészítés: Begyújtom a sütőt, légkeverésesen 150 fokra.
Egy sütőbe is tehető serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a nagy darabokra vágott hagymát. Beledobom a felaprított fokhagymát, a római köményt és a chilit. 1 percig pirítom, majd a tűzről levéve belekeverem a pirospaprikát. Ráöntöm a lecsót, visszateszem a tűzre. Kettőt rottyan, majd ráütöm a tojásokat a tetejére, annyit, amennyi kényelmesen elfér.
Ekkor beteszem a már bemelegedett sütőbe, és 10-15 percig sütöm, akkor jó, ha a tojás megsült, de a sárgája még épp folyós kicsit. A tetejére zöld koriandert szórok, és friss, puha kenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.