Elkészítés: Az olajon a csíkokra vagy kisebb darabokra vágott csirkemellet fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a gyros fűszerkeveréket. 5-10 perc alatt készre sütjük.
A káposztákat, a sárgarépát és a lilahagymát vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomot is felszeleteljük. Egy tálra rakjuk, összekeverjük.
A burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és forró olajban kisütjük.
A joghurtot kikeverjük ízlés szerint sóval, aprított kaporral és zúzott fokhagymával.
Tálaláskor tányérra szedjük a burgonyát, mellé tesszük a gyros csirkefalatokat, majd a zöldségféléket, és az öntettel meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.