Elkészítés: A banánt szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a cukrot, a mézet, a tojást, a tejet, a sót, a vanília-kivonatot, a fűszereket és az olvasztott vajat. A száraz hozzávalókat külön tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedvesekhez. Ezután hozzáadjuk a vörösáfonyát és a kockára vágott sült birskörtét.
A kis kenyérsütő formába sütőpapírt teszünk, és belekanalazzuk a tésztát. 60-70 percig sütjük 170 fokon. Ha a teteje nagyon kezdene barnulni, tegyünk rá alufóliát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.