Elkészítés: A tojásokat a puha margarinnal, a cukrokkal és a tejföllel géppel jól kikeverem (8 perc), majd mehet bele a többi hozzávaló, legvégül keverem bele az aszalványokat, a csokit és a diákcsemegét.
A sütőt 190 fokra előmelegítem, az őzgerinc formát kibélelem (én alufóliát használtam), és belekanalazom a masszát. Kb. 60 percig sütöm, tűpróbával ellenőrzöm, hogy átsült-e.
Kiemelem a formából, hagyom kihűlni, majd csokimázzal bevonom a tetejét. Szeletelés előtt jó egy kicsit állni hagyni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.