A szélek bevagdosása után klopfoljuk ki vékonyra és sózzuk meg a hússzeleteket. Forró vajon mindkét oldalukat süssük addig, amíg meg nem puhulnak.
Ekkor vegyük ki a szeleteket a serpenyőből, és tartsuk melegen. A cukrot karamellizáljuk az olajban, majd adjunk hozzá 1 kanál forró vizet, és főzzük össze.
Az almákat a magházak eltávolítása után vágjuk cikkekre, és a szőlőszemekkel együtt forgassuk meg a karamellben.
Öntsük a gyümölcsökre a bort, és pároljuk meg. Halmozzuk a sült bordákra a karamelles párolt gyümölcsöt, szórjuk meg darált dióval, és csepegtessük meg citromlével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.