A chia magot elkeverjük az eritrittel és a vaníliával ízesített kókusztejben, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Az epret (vagy más gyümölcsöt) megmossuk, megtisztítjuk, és összeturmixoljuk a vízzel és a mézzel. Egy fóliával bélelt őzgerincformába simítjuk, és a fagyasztóba tesszük kb. fél órára.
Ha megfagyott, ráöntjük az elkészült chia pudingot, és ismét a fagyasztóba tesszük legalább 1-2 órára. Egy hosszúkás tálra borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát, és felszeleteljük.
Megjegyzés
A nagy melegben valami könnyű kis nyári nasira vágytunk, így került asztalra, illetve a fagyóba ez a parfé. Mindenmentes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.